torsdag 22 oktober 2015

pikebaits. (Deadbaits Freezerbaits, Kanske snart ett faktum i mina trakter?)

Jag har varit i kontakt med en herre från Syriens land och han har en liten butik i Nybro och han har en del lustiga frysta matfiskar som är infrysta hela och det väckta en del tankar hos mig och vi började prata oc det visade sig att han har goda kontakter i England och kan hör och häpna ta hem alla arter frysta som du ser här under och även en del mera exotiske fiskar som kommer hem på måndag och jag ska då visa er även dem....fan det är jo rena drömmen för en gäddmetare!

Vad det blir för priser är ännu inte klart, men de fiskar han säljer just nu ligger på priser mellan 30 - 55 kronor och det är ganska många fiskar per paket, men som sagt jag återkommer med mera på måndag kväll eller under tisdagen.
 Regnbåge.
 Mört.
 Öring brown.
 Makrill.
 Flodneonöga.
 Lax smolt.
 Hackat blandat fisk...färdig gäddmäsk!
 Sill,
 Albino öringar.
 Öring, men vilken?
 Braxen.
 Bluey Mackerel.
 Pollan.
 Nors kanske?
Skarpsill.

Det ska även gå att få sardiner, sandål, Siklöja och tobis som betesfisk, så det kan bli ett digert utbud för oss som gillar gäddmete och framförallt att prova nys saker. jag hör av mig, so stay tuned! Vill även passa på att tacka alla er som har hört av sig och tackat mig för att ha kommit tillbaka. STORT TACK!

3 kommentarer:

 1. Hej Luis,

  Vart i Nybro ligger butiken, bor i Kalmar hade varit perfekt för att handla betefisk.
  Mvh
  Robin

  SvaraRadera
 2. Storgatan snett överför kommisionsaffären, Good Luck Robin, jag tror de funkar bra. / Luis

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket :) jag köpte 2 mete spön av dig de fungerar utmärkt än

  SvaraRadera