måndag 7 december 2020

NGT Dynamic Carphandle.

Jepp! Som ni kanske tidigare läste, så gick mitt ena håvskaft åt helvete under fiskets gång och det var bara att leta efter ett nytt som var bättre och det lyckades jag med hos Karpfiskebutiken, som precis hade startad sin gedigna höstrea och priset var endast 139 kronor + en hundralapp för frakten, som är skrymmande.

Det kan tyckas vara onödigt att recensera ett håvskaft och visst det finns kanske inte mycket att orda om, men jag vill bara säga att skaftet är av standardmodell, gjord i kolfiber, vikten ligger på ca 250 gram, 6 fot (180 cm) långt och väldigt stabilt. Den gamla klichén, att en bild säger mera än tusen ord stämmer bra och jag låter bilderna tala!
Name of the game.

Kosmetika och varning.

Standardgänga i mässing.

Bra gummi/EVA handtag för bra grepp.

Ändbuttens logga.

Netfloat och spriderblock.

50 tums håv och netfloat från NGT.
Håv mm, hittar du hos Karpfiskebutiken.
Stabilt skaft även med 50" håv!
Skaftet viker sig inte mycket under tyngden av håven.
Håvskaftet kommer med påse.

Skaftet är slimline och stabiliteten gör det enkelt att föra håven i vattnet om så skulle behövas. Gängans infästning är bra, med en längre hylsa, som dels är limmat och nitad och klingan är förstärkt runt gänghylsan och det är bra. 

Jag gillar NGT´s utbud av grejer, priserna är bra, grejerna är bra och det leder mig in på nästa sak, som vi ska titta på, nämligen en riktig bra retention sling, som passar suveränt bra för gäddorna.

Ibland måste dem få lite vila, lugn och ro, innan man sätter tillbaka dem igen och denna sling kommer vi att titta på inom kort och till dess önskar jag er alla skitfiske och glöm inte höstrean hos Karpfiskebutiken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.