måndag 20 mars 2017

Ett par timmar i Black Pool!

Jag hann med ett par timmars fiske i Svarte göl och tog med mig lite av varje för gäddorna. Det visade sig att de var lite på hugget igår och det blev fisk på lite av varje och samtidigt fick karparna i gölen sina boilies och jag testade en liten fin haspelrulle från Crivit.
Boilies till karparna.
Ja, det var syftet att mäska för karparna och det fina vädret gjorde att det sög lite i fisketarmen, ska snart prova igen efter karp och se om någon vill leka lite.
Karparna är på plats!
Har lagt ut boilies ett tag nu och de finns på platsen, så det verkar jo lovande. Jag fick uppleva en maktkamp mellan Kniporna, tre rivaliserande hanar och en hona, vilket scenario, de flyger rakt in i varann och landar självklart 8 ut av 10 gånger just var jag har mäskat.
Snipa på jigg.
Jigg fungerade bra, det är ett bra bete under våren och denna snipa klev på i strömmen som kommer in i gölen.
Snipa på livebait.
Testade ett spö med livebait i form av en liten mört och det tog inte många minuter innan nappet kom intill en vassrugge.
Det blev även några mindre gäddor på dessa färger.
Spinnfiske var det värre med och jag provade en hel del saker, men dessa orangefärgade saker funkade och det blev en snipa på varje bete.
En 4 kilos på deadbait.
Mitt deadbaitspö hade varit, just det dead väldigt länge, men sen kom som vanligt största fisken på ett dött bete och en 4,2 kilos gädda hade hittat min halva Sill och efter denna firre var det dags att dra sig hem till värmen.
Test av Crivit spin 3000-S rullen.
Jag passade på att slita på denna fina rulle med lite av varje, testade den på alla tänkbara sätt och min recension kommer inom kort på karpbloggen och lite längre fram en recension över ytterligare en bra och billig rulle.

Ni ställer fina och bra frågor, fortsätt med det, det är glädjande att kunna hjälpa er till framgånger eller annat. Ingen fråga är för dum, om man inte vet, så fråga på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar