lördag 7 november 2015

Jag gör ett nytt försök......

....Att sälja av lite grejer och denna gång handlar det om 4 uppsättningar med spö för karp, gädda och specimenfiske. Jag har sänkt priserna och hoppas nu kunna glädja någon med kanske en ny julklapp till sig själv eller någon fishhunter i släkten.
Först ut är det 3 stycken spö från JRC 12 fot och med 3 lb testkurva. Spöna är i nyskick och de har en fin aktion för både gädd och karpfiske.
Spöna har SIC-rings från 40 - 12 mm och bra realseats som klarar big pit rullar, hel svarta och dessa 3 spö är dina för 1000 kronor prutat och klart och du hämtar dem här.
Nästa uppsättning av spön är 3 stycken North Western Dyneema 13 for och 3 lb testkurva, dessa spön är kastkanoner och har en gång i tiden kostat runt 4000 svenska kronorper styck!
SIC- rings nya från 40 - 12 mm, superlätta spö och fuji detaljer. dessa 3 spö är dina för 2500 kronor prutat och klart och du hämtar dem här. Suveräna spö för driftfiske efter gäddor.
Här har du 5 stycken Fenwick Lucifer 13 fot och 3,5 lb testkurva, riktiga tuffingar för det mesta som simmar, vara sig det är karp på kontinenten eller Mal och megagäddor, dessa spön klara det.
SIC- rings från 40 - 14 mm, stainless steel buttcaps och läckert rullfäste med rosenträ från Fuji, svarta klingor med mörkblåa lindningar och dessa 5 spön blir dina för 2500 kronor prutat och klart och du hämtar dem här.
Sist ut är det spö för specimenfiskaren som jagar stora Braxar, Sutare, abborre mm. Jag har här 4 stycken Shimano Stradic specimen 12 fot med en 2,5 lb testkurva och aktionen är mellow, du tappar aldrig en fisk på dessa spön. mjuk toppdel och lagom krut i underdelen för att stoppa en stor fisk.
Spöna är slimline och har Shimanos egna rullfäste i svart, SIC-rings från 40 - 12 mm och klingan är maroon brun och bruna lindningar, väldigt vackra spö.
Här ser du nedre spöring, spöna är som de andra i väldigt fint skick och dessa 4 spö blir dina för endast 2000 kronor och det är ett kap!

Jag hoppas bli av med dessa spön jag har mera att sälja t ex en Prologic säng 3 bent i realtree camou och tillhörande stol för 700 kronor. jag har en helt ny säng i grön färg med vadderad kant, justerbar både i ryggen och även nacken och den är din för 600 kronor.

Jag säljer även en Fox Evolution110 liters rucksack i nyskick för 1000 kronor och en Fox Evolution Ruckbox för 1000 kronor, nypriset på dessa Fox produkter var 2495 kronor stycket! Hör av er är ni snälla och är det något ni söker, så hör av er, det kanske finns här i mängden? Jag skickar inget, utan ni måste hämta här i Nybro.

2 kommentarer:

  1. Tack för kaffet och en trevlig pratstund, Luis! Ni andra kan notera att de flesta av spöna , (JRC, Fenwick och Shimano) nu fått ett nytt hem och snart ska ut på nya äventyr. Hur ska jag kunna missa med spön med en levande legends signatur ingraverad i rullfästet?

    SvaraRadera
    Svar
    1. ;-) Härligt Herman! Härligt att höra, ja visst hade vi gubbar trevligt, gamla minnen och allt vi kom på. Ha det super. / Luis

      Radera