söndag 2 maj 2021

Testa Fladen Predator Jerk Jesper!

Måste det vara dyra Jerkbaits för att fånga Gäddor och större Abborre? Jesper Johansson ställde denna fråga till mig! Mitt svar är nej, det behövs inte beten för flera hundrade kronor för att lyckas! Jag slår ett litet slag för Fladens Predator Jerkbaits, dessa ligger på 50 kronor, oftast på Dollarstore. 

De finns i flera färger och i 25 - och 50 grams storlek, 50 gram är 12 cm i storlek och den suger även en stor Abborre i sig. 25 gram är 10 cm lång, krokarna är bra och vassa och dessa Jerkbaits tål väldigt mycket stryk.

Dem kastar bra och är väldigt lätta att fiska med, du kan Jerka dem eller så kan du bara veva in som vanligt och dem har ändå en lockande gång. Storleken gör att du kan använda dem på vanliga spinn eller haspelspö och för 50 kronor per styck, så rekommenderar jag dem och nedan får du se mina favoriter och lite hur du kan ändra dem för mera effektivitet.

Fladens Predator Jerk.

Fladen Blue 50 gram.

Blå med svarta och röda prickar, en favorit!

Blå och randig funkar bra.

Bra Jerkbaits för en billig peng.

Huggmarkeringsmärke.

Fladen Fire Perch 50 gram. Bra under mörka dagar!

Fladen Roach 25 gram.

Fladen Rainbow 25 gram, en killer!

Fladen Papegoj 50 gram.

Fladen Golden Perch 50 gram.

Fladen Perch 50 gram.

Valet är dit, men prova gärna ett par stycken av dessa, jag tror inte att du blir besviken. Tyvärr har alla inte råd med dem dyra och alla äger inte ett renodlat Jerkspö och dyr multirulle. Så där Jesper har du mitt svar på din fråga och jag tackar och skickar dig och alla andra tittare ett gott skitfiske tills nästa vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.